Over ons

Voetbal van Toen is een officiële reseller voor Nederland en België van Score Draw, een toonaangevende leverancier van officiële retro voetbalkleding. De voetbalkleding van Score Draw is officieel erkend door meer dan 40 voetbalclubs en nationale voetbalbonden. Elk voetbalshirt of trainingsjack van Score Draw is een hoogwaardige, betrouwbare reproductie van de originele door de spelers gedragen kleding.

Voetbal van Toen is opgericht door Dennis Teulings en Dirk Smits, twee vrienden die elkaar meer dan twintig jaar kennen. Beiden zijn voetballiefhebbers die opgegroeid zijn met ’the beautiful game’ en van jongs af aan niets liever deden dan met vrienden tegen een bal aan trappen. Dennis is vele jaren bij een bekend sportmerk actief geweest als licensing manager voor diverse grote voetbalclubs en het Nederlands Elftal.

Met hun officiële retro kleding willen zij voetballiefhebbers als hen een stukje voetbalhistorie bieden, items die herinneren aan unieke prestaties van hun club, team of favoriete speler en gedragen kunnen worden gedurende een potje voetbal in het park of tijdens het aanmoedigen van hun favoriete team in het stadion, de kroeg of thuis voor de buis.

Start typing and press Enter to search