Verzending en retourneren

Verzending

Alle genoemde prijzen op onze website zijn inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.

Nederland en België

Binnen Nederland en België is verzending € 5,50! Zodra uw bestelling is verwerkt, wordt deze overgedragen aan PostNL. Hiervan ontvangt u per email bericht met daarin uw Track en Trace code waarmee u uw bestelling online kunt volgen.

Uw bestelling wordt normaal gesproken binnen 2-5 werkdagen bezorgd. Indien wij uw bestelde artikel op voorraad hebben, wordt uw bestelling normaal gesproken binnen 2-3 werkdagen bezorgd. De leveringstermijnen zijn indicatief, aangezien wij afhankelijk zijn van de bezorgdiensten. Er kunnen geen rechten aan de leveringstermijnen ontleend worden.

Overige landen

De verzendkosten buiten Nederland en België zijn als volgt: binnen de rest van de EU 7 euro, buiten de EU 25 euro. De levertijd varieert per land. Houd rekening met langere levertijden. Neem voor leveringen buiten Nederland en België contact met ons op alvorens uw bestelling te plaatsen.

Retourneren

U heeft als consument het recht om uw artikel binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren, mits het betreffende artikel niet gedragen, gewassen of anderszins duidelijk gebruikt, beschadigd of bewerkt is en indien mogelijk voorzien is van de originele verpakking en labels. Wij beschouwen een gepast artikel niet als een gedragen artikel. Denk eraan i.v.m. geur uw artikel niet in een keuken of rokerige ruimte te bewaren.

Het retourneren van artikelen door de klant, indien mogelijk in de originele verpakking en/of inpakdoos, dient op eigen kosten te gebeuren. Ongefrankeerde pakketten kunnen niet worden geaccepteerd, aangezien hiervoor extra kosten in rekening worden gebracht. U bent zelf aansprakelijk voor de aankomst van uw retour.

U kunt bij het retourneren van uw artikel gebruik maken van het retourformulier. Knip het adreslabel uit het retourformulier, plak het op de verpakking en voeg het ingevulde retourformulier bij de verpakking. U kunt het pakket gefrankeerd afgeven bij een PostNL punt. We adviseren u het verzendbewijs dat u ontvangt van de PostNL medewerker te bewaren.

Na ontvangst van uw geretourneerde artikel betalen wij uw betaalde bedrag uiterlijk binnen 14 dagen terug.

Start typing and press Enter to search